سایت سرگرمی تفریحی

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با گردو

محققان از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد می‌گویند: مصرف گردو تاثیر قابل توجهی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در زنان دارد.

به گزارش ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، محققان در مجله تغذیه فوریه ۲۰۱۳ اعلام کرده‌اند که اسید چرب اشباع نشده در روغن گردو باعث کاهش خطر مشکلات متابولیک قلبی می‌شود. یافته ها نشان داد که خوردن گردو، از طریق کم کردن شاخص توده بدن با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ همراه است. پژوهش‌های منسون و همکاران نشان داد که ترکیب آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل به پیشگیری از ابتلا به این بیماری کمک می‌کند.

محققان می‌گویند: روغن گردو حاوی مقادیر فراوانی اسید چرب امگا – ۳ است، در گردو تری گلیسیرید، چربی‌های اشباع نشده مانند اسید لینولنیک، لینولئیک اسید، و چربی اشباع نشده اسید اولئیک وجود دارد، همچنین سرشار از گاماتوکوفرول ( پیش ساز ویتامینE) است. علاوه بر این؛ خواص آنتی اکسیدانی گاماتوکوفرول باعث به تأخیر انداختن روند پیری، کاهش کلسترول و فشارخون، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و ابتلا به آلزایمر نیز می‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نـويسنـده: qazaleh
تـاريـخ: مهر ۸ام, ۱۳۹۲
بدون ديدگاه

ارسال نظر (نظرات ارسال شده: بدون دیدگاه)

*

code

تبليغـــات متنـــي
خرید هاست ارزان